Trädgård på Gärdet

Rindögatan 25, Gärdet

Uppdraget var att skapa en utemiljö som passar till flerfamiljshuset från 1937. Planteringarna är anlagda i funkisstil, med stora svep av perenner med vackra bladformer och enhetliga färger. Funkia, bergenia, waldsteinia, daggkåpa, penningblad och gullvivor är några av perennerna, kompletterat med ullungrönnar.

duvnas

Strandpromenaden, Saltsjö-Duvnäs

Det magnifika huset från 1700-talet har under flera år varsamt restaurerats och fått en omgivande trädgårdsanläggning. Här sköter vi alla träd, planteringar och urnor i samarbete med företaget En trädgårdsmästare.

ostermalm

Nybrogatan, Östermalm

Denna lummiga innergård på Östermalm ligger oss varmt om hjärtat. Här sköter vi trädgården från tidig vår till frosten kommer. Samarbetet med de boende är en hög trivselfaktor i vårt jobb!

en man och en kvinna som anläggerTrädgårdsmästare som anlägger

Rotebergsvägen, Norrviken

I upprustningen av ett bostadskomplex som också innehåller en förskola har vi lagt rabattkanter med storgatsten och byggt kullerstensytor. Stora fleråriga exemplar av syrén, fruktträd, murgröna och rosor ger snabbt en lummig gård.

staty av kvinna bland tulpaner

Grev Turegatan 10, Östermalm

Denna eleganta innergård går helt i vitt. Hundratals av tulpanerna ‘Purissima’ och ‘White Tacoma’ inleder säsongen, sedan följer vita syréner, rhododendron ‘Cunningham’s White’, prydnadsapel ‘Professor Sprenger’ som blommar med vita skyar, liljekonvaljer, vita löjtnantshjärta, schersminer, vita pioner, höstanemoner…